☰ Menu

Gastenboek

Pagina’s: 1 2
1) Fam. Visscher Geplaats op November 13th, 2017 - 6:32 PM
Locatie:
Etten
Commentaar:
Lieve Jan en Karin en familieleden,
Wij hebben weer genoten van jullie uitzonderlijk gastvrijheid en gezelligheid. Voor ons tot rust komen en voor de kinderen alles wat je kunt wensen. Zelfs buiten het seizoen waren wij van harte welkom met onze kids! smile
Tot snel met de Pinksteren...
Groetjes Hein Ingrid Jesse Hidde en hond Fien
2) Wout, Suzan, Stijn en Mick Geplaats op June 11th, 2018 - 5:05 PM
Locatie:
Deventer
Commentaar:
De kinderen konden de hele dag heerlijk buiten spelen en leren hoe dat gaat op een boerderij met koeien. Papa en mama hadden daardoor alle tijd om te wennen aan het camperen op zich!
3) Fam. Colenbrander Geplaats op June 11th, 2018 - 5:04 PM
Locatie:
Winterswijk
Commentaar:
Bedankt voor de geweldige vakantie op jullie camping. Super om te zien hoe gedreven jullie zijn en het werk met zoveel enthousiasme uitvoeren.
Koeien melke, kalfjes geboren zien worden, stro halen. En dan niet te vergeten alle extraatjes zoals pannenkoeken bakken, buikschuiven en kampvuur.
Kortom geweldig genoten!
4) Rob en Reina, Emma, Femke en Lize Geplaats op June 11th, 2018 - 5:03 PM
Locatie:
Ede
Commentaar:
Hallo Jan en Karin,
Wij willen jullie bedanken voor de geweldige dagen die we mochten doorbrengen op jullie camping. Onze kleinkinderen (5, 3 en bijna 2 jaar) hebben genoten. De hele dag spelen op het veilige speelveld en dan nog koeien melken, kalfjes voeren en spelen in de hooiberg. En de trein die langs komt is geen probleem. De jongste riep in haar slaap nog, als ze de bel hoorde rinkelen, "tein, had" (trein, hard) en sliep gewoon door.
Voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke groet van een tevreden opa en oma.
5) David, Karin, Renske en Silvan Geplaats op June 11th, 2018 - 5:03 PM
Locatie:
Apeldoorn
Commentaar:
Jan en Karin, wat een prachtig bedrijf hebben jullie! Geweldig hoe jullie de kinderen vanaf dag 1 bij naam kennen en de manier waarop jullie ze betrekken bij de werkzaamheden op de boerderij. Ze hebben genoten van de koeien uit de wei halen, helpen in de melkput en het voeren van de kalfjes. En wat een geweldige speelplek is de hooiberg! Wij hebben twee fantastische weken gehad, echt een aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen.
6) Fam. Benthem Geplaats op June 11th, 2018 - 5:02 PM
Locatie:
Velp
Commentaar:
Het was een heerlijk weekend. De meiden hebben de hele dag gespeeld op de skelters, speeltoestellen en onder de sproeier. En het koe melken was een unieke ervaring.
Een echte aanrader!
 Gastenboek