☰ Menu

Gastenboek

Pagina’s: 1 2
7) Alie, Milan & Dion Geplaats op June 11th, 2018 - 5:01 PM
Locatie:
Veendam
Commentaar:
Weer een super vakantie gehad bij boer Jan en boerin Karin!! De kinderen hebben ontzettend genoten van de ritjes op de tractor met boer Jan, het spelen in de geweldige hooiberg en het ophalen van de stro balen op de kar!! Wij gaan zeker weten weer terug komen....
8) Arnold, Claudia en Romee Geplaats op June 11th, 2018 - 5:00 PM
Locatie:
Musselkanaal
Commentaar:
Hallo, Wij zijn voor het eerst op een boeren camping geweest te kamperen maar dit is in ieder geval op de Speelhoeve HEEL erg goed bevallen !! Boer Jan en boerin Karin zijn HELE VRIENDELIJKE mensen die je bij het boeren bedrijf willen betrekken. De kinderen mogen op vele plaatsen spelen bij de boerderij en op de camping velden zijn al genoeg spullen om mee te spelen. Dit is echt de moeite waard voor een bezoek !! We komen dan ook zeker terug voor een volgende vakantie !!
9) Fam. Wissink Geplaats op June 11th, 2018 - 5:00 PM
Locatie:
Beltrum
Commentaar:
Beste Jan en Karin, de afgelopen dagen hebben we bij jullie ongelofelijk genoten van jullie camping, gastvrijheid en natuurlijk het fantastische weer!we zijn vanmiddag voldaan weer thuisgekomen.
grote pluim voor jullie intieme camping met uitstekende voorzieningen en natuurlijk jullie gastheerschap.( dat kom je op deze manier niet zo heel veel meer tegen) de speelhoeve is een echte aanrader en wel heel dicht in de buurt:) GRAAG TOT EEN VOLGEND KEER!!
10) Joost, Marjolein en Josephine Geplaats op June 11th, 2018 - 4:59 PM
Locatie:
Scheveningen
Commentaar:
Beste Jan en Karin,
Op jullie boerderij hebben we een fantastische vakantie beleefd. Jullie gastvrijheid, de voorzieningen en faciliteiten; allemaal grote klasse! Onze kleine meid heeft naar hartelust gespeeld. Geweldig om te zien en ervaren hoe jullie liefdevol de tijd nemen om de kinderen bij de boerderij te betrekken: het uitleggen, het zelf mogen doen, het proeven, het helpen. Heel bijzonder!
Super veel dank voor alles!
Groetjes! Joost Marjolein en Josephine
11) Jaap Geplaats op June 11th, 2018 - 4:21 PM
Onderwerp:
Test 2
Commentaar:
v hf hgv kjhg jk jkb
12) Jaap Geplaats op June 11th, 2018 - 4:18 PM
Onderwerp:
Super
Locatie:
Varsseveld
Commentaar:
Geweldig![1]
 Gastenboek